Brukskjøring i Etne 2.august

I år var det igjen tid for å arrangere pokalkjøringskonkurranse under Etnemarknaden. Kun ei uke var gått siden NM ble arrangert og mange av ekvipasjene derfra stilte til start igjen. For noen ble det en slags revansje for et NM-resultat de ikke var førnøyd med. Andre måtte ta den «tunge» veien» nedover på resultatlista. Det var Gunvald Andersen med fjordhoppa Eiker-Turid som inntok plassen helt øverst på resultatlista, og han sikret seg dermed også et napp i pokalen. Men det kreves tre seire før den kan tas med hjem så Gunvald kan ikke sette den på premiehylla si for godt. Men til neste gang det arrangeres bruksjøringskonkurranse under Etnemarknaden får han æren av ha ha den hjemme hos seg.
Resultatliste:
1. Gunnvald Andersen Eiker-Turid 131 p
2. Frank Pedersen Bror 139 p
3. Ivar Nilsen Jona 192p
4. Kristjan Kristjanson Lara 212 p
5. Linda Hansen Bror 231 p
6. Renate Hagen Lunde Thara 366 p
7. Tore Lunde Gulla 469 p
8. Charleen Flatråker Kimberly 288 p 1U
9. Ynskje Kaldheim Veslemøy 305 p 1U
10. Kari-Kristine Rønningen Jona 360 p 2U
11. Mona Bjøntegård Grå Prins 710 p 2U
Ole Sandås Herkules gjennomførete ikke alle momenter

Juniorklasse:
1. Malin Hagen Lunde Thara 44 p
2. Susanne Kaldheim Veslemøy 157 p

Ingen kommentarer ennå.

Legg igjen en kommentar