Dølahest NM 8.-10. juni på Norsk hestesenter, Starum

Årets NM for Dølahest, nærmer seg med stormskritt og Foreningen Arbeidshesten slår gjerne et slag for arrangementet ved å bidra med litt reklame her på hjemmesida.
Det skal kåres norgesmester for dølahest i flere grener, blant annet bruksridning og brukskjøring.Det vil konkurreres i dressur fredag 8. juni, presisjonskjøring og brukshestkjøring lørdag 9 juni og sprang og brukshestridning søndag 10. juni.

Dølahest NM er et NM for registrerte Dølahester med rytter som er medlem i Landslaget for Dølahest. Her kommer det startende fra hele landet for å vise seg frem. Det kåres NM vinner sammenlagt for både junior (12 – 18 år gamle ryttere) og senior, samt NM vinnere i alle grenene i tillegg. Det er en stor ære å bli NM vinner!

Landslaget for Dølahest ønsker alle som har lyst til å ta en titt på de vakre hestene og de flinke rytterne og kuskene våre til å ta turen til Starum denne helgen. Det blir salg av kioskvarer og mat på plassen, så her kan man kose seg i mange timer om man har lyst til det!

 

Ingen kommentarer ennå.

Legg igjen en kommentar