Gje di internett stemme til FECTU!

Fectu er paraply organisasjonen for arbeidshest organisasjonar i Europa, deriblant Foreningen Arbeidshesten.  ING bank i Luxembourg gir 1000 Euro til dei 40 organisasjonane registrert i Luxembourg som får flest stemmer. Det er difor ei ganske stor sjanse for at FECTU kan få denne støtta. Slik stemmer du:

Gå inn på http://www.ing.lu/solidarityawards

Ikkje la deg skremme av fransken! Klikk på «SUIVANT» nederst på sida for å bla deg fram til du finn FECTU logoen, blant dei andre organisasjonane. Plasseringa vil forandre seg ettersom det vert gitt stemmer.

Klikk på «DECOUVRIR» og vidare på «je vote pour cette association.»

Legg inn epostadressa di to gonger, kryss av for å akseptere reglementet, og bekreft (trykk «VALIDER»)

Du får så tilsendt ein epost der du bekreftar di stemme ved å trykke linken.

Har du fleire epostadresser, gje gjerne fleire stemmer!

 

Ingen kommentarer ennå.

Legg igjen en kommentar